Lees het boek

Begin 2017 begon ik dit boek te schrijven. Na een half jaar had ik de eerste conceptversie, maar het was nog niet zo goed geschreven. Van vrienden en familie hoorde ik dat ik het eerst moest herschrijven voordat ik het kon uitgeven dus daar ging ik mee aan de slag.

Ondertussen ging ik onderzoeken waar uitgevers naar kijken het blijkt zo te zijn dat uitgevers graag willen weten hoeveel followers je hebt. Hoeveel animo het boek al heeft.

Dat wil ik onderzoeken met deze site. Ik ben benieuwd hoeveel mensen mijn boek willen lezen, en hoeveel mensen deze website gaan volgen.

De komende tijd ga ik aan de slag alle hoofdstukken nogmaals te editten en ze op deze site te zetten. Kijk in het menu hieronder welke hoofdstukken er al beschikbaar zijn. Dit menu is tevens terug te vinden onder elk hoofdstuk van het boek.